3/02/2016

ΕΞΩΣΤΗΣ στους Λιγγιάδες

Το εστιατόριο ΕΞΩΣΤΗΣ στους Λιγγιάδες, με τη θαυμάσια θέα προς τα Ιωάννινα καὶ τη λίμνη, δυστυχώς έκλεισε, γεγονός που ἐλύπησε πολύ τους πελάτες του, μεταξύ των οποίων η γνωστή δημοσιογράφος κ, Θεανώ Βλάχου και ο σύζυγός της κ. Κωνσταντίνος Π. Βλάχος, Πρόεδρος της ΕΗΜ.

by IOANNINA TV

Pεσιτάλ βιολιού-κιθάρας

Εξαιρετική ἐπιτυχία εσημείωσε το ρεσιτάλ βιολιού-κιθάρας που έδωσαν προχθές στην ΕΗΜ οι εξαιρετικοί νέοι  Ιωαννίτες καλλιτέχνες Κωνσταντίνος Λεοντάρης καὶ Αλέξης Μπάγιας.


by ΙΟΑΝΝΙΝΑ ΤV


2/29/2016

Μην Χάσετε!

ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Superleague (NovaSports)

ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κύπελλο Ελλάδας (OTE Sport HD)

ΑΕΚ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚΚύπελλο Ελλάδας (OTE Sport HD)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ Live Streaming


Aegean Λισαβόνα-Αθήνα



Από τον Αύγουστο, η Aegean θα κάνει πτήσεις τπό την Λισαβόνα για την Αθήνα και  από την Αθήνα για την Λισαβόνα. Προς το παρόν μόνο τον Αύγουστο, αλλά μπορεί να κάνει περισσότερης  πτήσεις κατά τη διάρκεια κάθε έτους; Μακάρι ... καλά, αν ζείτε στην Πορτογαλία ή θέλεις να πας στην Πορτογαλία βιάσου, οι πτήσεις είναι σχεδόν γεμάτες!

Σηματοδοτήσει μια πτήση εδώ!

2/28/2016

Oceanario Λισσαβώνας

Το Oceanariο της Λισαβόνας έφτασε το Σάββατο τα 20 εκατομμύρια επισκέπτες, το διπλάσιο του πορτογαλικού πληθυσμού.

H πορτογαλική οικογένεια, ένα ζευγάρι μεταναστών στη Γαλλία με δύο παιδιά επτά και δέκα ετών, ήταν ο επισκέπτης 20ό εκατομμύριο και εξεπλάγη από τα δώρα που έλαβε, συμπεριλαμβανομένης μιας ξενάγησης από το εκπαιδευτικό τμήμα του Ocenario.